Αρχείο άρθρων

  • 2017-07-24 21:07

    Δυσανεξία στη Λακτόζη: Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε!

                            Η δυσανεξία στη λακτόζη είναι συνηθισμένη σε πολλούς ενήλικες παγκοσμίως. Αν και σπάνια απειλητική για τη ζωή, τα συμπτώματα της μπορούν να προκαλέσουν σημαντική δυσφορία και υποβάθμιση της...

  • 2017-07-24 20:59

    Διακοπή Καπνίσματος και Αύξηση Βάρους

        Η διακοπή του καπνίσματος επιφέρει αναρίθμητες ευεργετικές επιδράσεις στον οργανισμό και τη λειτουργία του. Συγκεκριμένα, μειώνει τον κίνδυνο πρόωρης θνησιμότητας, αποτελεί σημαντικό ανασταλτικό παράγοντα για την εμφάνιση διαφόρων ειδών καρκίνου, βελτιώνει την καρδιαγγειακή...

  • 2017-07-24 20:55

    Πρωτεΐνες και Φυσική Δραστηριότητα - Απαντήσεις στα Συνήθη Ερωτήματα

                        Η τροποποίηση της προσλαμβανόμενης ποσότητας πρωτεϊνών κατά την αύξηση της φυσικής δραστηριότητας (π.χ. μέσω του γυμναστηρίου) αποτελεί ένα σύνηθες ερώτημα για τα άτομα που επιχειρούν να γίνουν πιο δραστήρια. Οι λόγοι για...

  • 2017-07-24 20:47

    Παχυσαρκία: Μια Διαρκώς Αυξανόμενη Απειλή

        Από το 1980 η παχυσαρκία έχει υπερδιπλασιαστεί σε παγκόσμιο επίπεδο και αποτελεί πλέον μια παγκόσμια επιδημία. Ειδικότερα, το 2014 το 60,5% των ατόμων άνω των 18 ετών στην Ελλάδα ήταν υπέρβαρα ή παχύσαρκα και φαίνεται πως η τάση είναι αυξητική. Οι κύριες...

  • 2017-07-24 20:31

    Χορτοφαγία και Ινομυαλγία (ΙΝΜ)

     Χορτοφαγία ορίζεται ως η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέατος, συμπεριλαμβανομένων του κόκκινου κρέατος, των πουλερικών, των ψαριών και θαλασσινών και των υποπροϊόντων τους, των προϊόντων που προέρχονται από ζώα, όπως ζωικό λίπος, ζελατίνη και λαρδί,  με ή χωρίς τη...

  • 2017-06-05 14:20

    Ημικρανίες και Διατροφικοί Παράγοντες

                    Η ημικρανία αποτελεί μια μορφή κεφαλαλγίας, η οποία αν και δεν επιφέρει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, ταλανίζει μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων συνιστώντας ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα δημόσιας υγείας.     Οι ημικρανίες εμφανίζονται συχνά...

  • 2017-05-30 21:05

    Δίαιτα άνευ Γλουτένης: Είναι Θέμα Υγείας ή Μόδας;

    Τι είναι η γλουτένη; Η γλουτένη είναι η βασική αποθηκευτική πρωτεΐνη των σπόρων του σιταριού και των συναφών  κόκκων του, συμπεριλαμβανομένου του κριθαριού, της σίκαλης, της βρώμης και όλων των ειδών και προϊόντων τους. Είναι μια γνωστή πρωτεΐνη κυρίως για τηχρήσητης ως πρόσθετο στα...

  • 2017-05-27 18:56

    Δίαιτες Eλεύθερες Γλουτένης: Είναι Θέμα Υγείας ή Οχι;

    Τι είναι η γλουτένη; Η γλουτένη είναι η βασική αποθηκευτική πρωτεΐνη των σπόρων του σιταριού και των συναφών  κόκκων του, συμπεριλαμβανομένου του κριθαριού, της σίκαλης, της βρώμης και όλων των ειδών και προϊόντων τους. Είναι μια γνωστή πρωτεΐνη κυρίως για τηχρήσητης ως πρόσθετο στα...

  • 2017-05-05 18:10

    MIND: Η Διατροφή που Μειώνει τον Κίνδυνο Εμφάνισης Alzheimer

        Γνωρίζατε ότι ανάλογα με το τι τρώτε μπορείτε να επηρεάσετε τη λειτουργία του εγκεφάλου σας; Η μεσογειακή διατροφή και η  δίαιτα  DASH, που είναι γνωστό ότι μειώνουν τις καρδιακές παθήσεις, έχει επίσης αποδειχθεί ότι επιβραδύνουν τη γνωσιακή εξασθένιση. Για να...

  • 2017-01-30 20:42

    Πώς Επηρεάζει η Εμμηνόπαυση το Σωματικό Βάρος;

        Η εμμηνόπαυση αποτελεί μια φυσιολογική κατάσταση στη ζωή κάθε γυναίκας που σηματοδοτεί τη μετάβαση από την αναπαραγωγική φάση στην μη αναπαραγωγική φάση της ζωής, λόγω της εξάντλησης του αριθμού των ωοκυττάρων στις ωοθήκες. Πρόκειται για ένα περίπλοκο...

Προϊόντα: 41 - 50 από 104
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

Επαφή

Καραμπάση Θάλεια
Medi(k)cal

6976 924 634

Επικοινωνία

© 2015 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα ΚΑΡΑΜΠΑΣΗ ΕΥΘΑΛΙΑ

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode